Αγώνες Αυτοκινήτου

Ξεκίνησε τους αγώνες αυτοκινήτου το 1981, ως συνοδηγός του Ευριπίδη Κορρέ με ένα Mitsubishi Lancer, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που είχε ξεκινήσει η αδελφή της, Τώνια Παυλή. Με τον Ευριπίδη συμμετείχαν πολλά χρόνια μαζί σε αγώνες με πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα όπως Talbot Avenger, Talbot Lotus, Mazda 323 4X4, ακόμα και με ένα Kia Sportage. Επίσης έλαβαν μέρος σε Ιστορικά Ράλλυ οδηγώντας αυτοκίνητα κατασκευασμένα από το 1925 έως και το 1975. Η Μαρία εξελίχθηκε σε οδηγό αγώνων, οδηγώντας σε όλες τις μορφές αγώνων όπως ράλλυ, σιρκουί και αναβάσεις, ενώ συνέχισε την πορεία της ως συνοδηγός σε αγώνες ράλλυ και αντοχής, τόσο με σύγχρονα όσο και με ιστορικά αυτοκίνητα.

Συνοδηγοί της στα ράλλυ ήταν η Τώνια Παυλή, η Δανάη Τοτόμη, η Λία Μοσχονα και ο Γιάννης Χάλαρης. Ιδιαίτερα με τη Λία Μοσχονά αναδείχθηκαν σε πολύ ταιριαστό πλήρωμα και διακρίθηκαν ακόμα και απέναντι σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό, ενώ με την Τώνια συμμετείχαν σε πολλά ιστορικά ράλλυ. Αγαπημένη της μορφή αγώνων είναι τα ράλλυ, καθώς της αρέσει να συνεργάζεται και να μοιράζεται την προσπάθεια και την εμπειρία.

Έχει κατακτήσει δύο εθνικά πρωταθλήματα συνοδηγών στο πλευρό των «Λεωνίδα» και του Ν. Τσάδαρη. Το 1988 με οδηγό τον Λεωνίδα και αυτοκίνητο μια BMW M3 κατέκτησαν την 1η θέση στη γενική κατάταξη του ράλλυ «Vida» και ήταν η πρώτη φορά που ελληνικό πλήρωμα νίκησε σε αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ικανότητα και η εμπειρία της βοήθησαν πολλούς οδηγούς να κατακτήσουν την 1η θέση στα δύσκολα πρωταθλήματα με ενιαία αυτοκίνητα, όπως τον Νίκο Περατινό (Ζastava Υugo), τον Παύλο Χουρδάκη (Fiat Cinquecento) και τον Νίκο Τσάδαρη (Toyota Yaris). Επίσης έχει τρέξει με τους «Ιαβέρη», Άλκη Κορρέ, Διονύση Αρβανιτάκη, Άρη Βωβό, Νίκο Μακρή, Θανάση Χαρμάνη και Γιώργο Φιλιππίδη. Έχει κάνει αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κύπρο, Βουλγαρία, Νορβηγία). Συγκεντρώνει 17 συμμετοχές σε ράλλυ Ακρόπολις, τις περισσότερες στο πλευρό του «Λεωνίδα», με πολλές διακρίσεις στην κατηγορία των ερασιτεχνών. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε αρκετά ιστορικά ράλλυ Ακρόπολις μαζί με τον Τάκη Κουτσίκο με BMW 2002 ti, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.